Newsletter
Introdu numele si adresa ta email pentru a primi cele mai noi oferte ale automatizaripentruporti.ro Numele tau Adresa email

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

S.C. Diafan SRL  este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor datelor cu caracter personal al A.N.S.P.D.C. la nr. 28498

Prin inregistrarea ca utilizator al http://www.automatizaripentruporti.ro/ va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului http://www.automatizaripentruporti.ro/. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele http://www.automatizaripentruporti.ro/ va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. SC Diafan SRL se angajeaza sa foloseasca datele clientilor exclusiv pentru scopul pentru care au fost introduse (efectuarea de comenzi online), informari comerciale despre produsele comercializate in magazinul nostru online. Ne obligam sa nu transmitem datele personale catre terti si sa respectam confidentialitatea datelor.

Nota de informare privind protectia datelor personale:
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Diafan SRL are obligatia de a administra numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana si in conditii de maxima securitate. Scopul solicitarii si colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra online si pentru reclama, marketing si publicitate.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie si editare a datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum si dreptul de a va adresa justitiei sau sa va opuneti  prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru a beneficia de aceste drepturi, va rugam sa ne trimiteti o cerere scrisa prin posta sau curier rapid pe adresa societatii noastre.


Recomanda acest articol Tipareste pagina