Newsletter
Introdu numele si adresa ta email pentru a primi cele mai noi oferte ale automatizaripentruporti.ro Numele tau Adresa email

Cum cumpar?

1. Cum cumpar ?
2. Cum platesc ?
3. Livrarea

Cum cumpar?
Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online, telefonic sau prin email.

Comanda online

           Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.
           Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
- Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
- Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.
Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul "In curs de confirmare". In momentul procesarii comenzii de catre DIAFAN SRL, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii "Comanda confirmata".

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica

Telefonand la 0258.818.764, 0735.522.154 sau 0722.657.658  un agent de vanzari al DIAFAN SRL va va prelua comanda.

Comanda prin email  
        
In sectiunea contact puteti trimite comanda dumneavostra folosind formularul "Trimite un mesaj"      
-    Seleclati departamentul: "Vanzari"
-    Completati adresa dumnevoastra de e-mail
-    Mesaj: completati datale dumneavoastra (nume, prenume, numar de telefon) si produsul/produsele pe care le doriti.
Nu exista valoare minima pentru o comanda.

Cum platesc?

Aveti la dispozitie mai multe metode de plata:
-   La sediul nostru: numerar sau  cu cardul (POS);
-   Plata prin virament bancar (ordin de plata). Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul DIAFAN SRL
-   Plata ramburs: platesti in numerar la livrare. Daca optati pentru aceasta modalitate de plata va fi necesar sa achitati valoarea returului catre sediul nostru 10 Ron din valoarea comenzii.

Livrarea


    Pentru livrari costul transportului este de 20 RON inclusiv TVA si este valabil pentru colete in limita a 1 Kg. In cazul coletelor ce depasesc 1 Kg, se va percepe 1 Ron pentru fiecare Kg suplimentar.

    Daca livrarea trebuie facuta intr-o localitate in care curierul nu are sediu va trebui sa achitati suplimentar transportul de la sediul curierului pana la destinatie sau sa optati pentru a ridica personal coletul de la sediul curierului.


Recomanda acest articol Tipareste pagina